Home Zaanstad Koog aan de Zaan Echtpaar Rinus en Ria Daalmeijer 65 jaar getrouwd! (fotoserie)

Echtpaar Rinus en Ria Daalmeijer 65 jaar getrouwd! (fotoserie)

0
Echtpaar Rinus en Ria Daalmeijer 65 jaar getrouwd! (fotoserie)
Foto: Pascal Fielmich

KOOG AAN DE ZAAN – Dinsdagmiddag bezocht locoburgemeester van Zaanstad Natasja Groothuismink het echtpaar Rinus (85) en Ria (83) Daalmeijer om ze namens het college van burgemeester en wethouders van harte te feliciteren met hun 65-jarig huwelijk.

Het echtpaar ontmoette elkaar bij een tante van meneer Daalmeijer, de buurvrouw van mevrouw Daalmeijer. Ze woonden samen in Amsterdam West, Oost en Noord. Sinds 2014 woont het echtpaar in Zaanstad. Samen kregen ze twee kinderen, drie kleinkinderen en twee achterkleinkinderen.

Meneer Daalmeijer werkte in de metaalindustrie, bij de Amstelbrouwerij, in de bouw en in de uitvaartbranche. Mevrouw Daalmeijer werkte in de huishouding van het Emma kinderziekenhuis en hield daarna kantoren schoon.

Vroeger fietsten ze samen en speelden ze badminton. Nu kijken ze graag mensen, zittend op een terras. Ze genieten van het leven en als je vraagt wat ze zo leuk vinden aan elkaar, antwoorden ze met : “Alles!”. Elkaar vrijlaten, elkaar niet claimen en elkaar in zijn of haar waarde laten. Dat zijn volgens het echtpaar Daalmeijer de geheimen van een lang en gelukkig huwelijk.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!