Home 112 [UPDATE] Twee jongens met ‘scherp voorwerp’ gestoken

[UPDATE] Twee jongens met ‘scherp voorwerp’ gestoken

0
[UPDATE] Twee jongens met ‘scherp voorwerp’ gestoken
Twee jongens met 'scherp voorwerp' gestoken - Foto: Lorenzo Derksen / Inter Visual Studio

KOOG AAN DE ZAAN / ZAANDAM – Een 15-jarige jongen uit Zaandam raakte zondagochtend aan zijn arm gewond toen hij met iets werd gestoken. Dit gebeurde op de Molenwerf toen de jongen vanaf een feestje naar huis liep.

Rond 01:00 uur liep de Zaandammer langs een buurtcentrum en zag dat er een vechtpartij gaande was. Het slachtoffer probeerde de boel te sussen toen hij vanuit het niets in zijn arm werd gestoken. De jongeman ging hierop direct naar huis en belde de politie. Toen de politie in de woning van het slachtoffer was, kwam een groepje jongens voorbij gelopen. Eén van hen, een 14-jarige jongen uit Zaandijk, verklaarde ook gewond te zijn geraakt toen hij in de vechtpartij terecht kwam. De jongen uit Zaandam is voor controle naar het ziekenhuis gegaan.

Het is vooralsnog onduidelijk wat er precies is gebeurd en daarom is de politie op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien dat te maken heeft met dit incident? Of heeft u andere informatie die van belang kan zijn bij het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Bron: Politie.nl

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!