Home 112 Arrestatieteam valt woning binnen aan het Geerteveld

Arrestatieteam valt woning binnen aan het Geerteveld

0
Arrestatieteam valt woning binnen aan het Geerteveld
Foto: SDJ Media

KOOG AAN DE ZAAN – [UPDATE] Woensdagavond is een 39-jarige man uit Westzaan wegens bedreiging aangehouden in een woning aan het Geerteveld. Omstreeks 21:55 uur kreeg de politie melding dat een verwarde man rond zou dwalen in de omgeving van het Geerteveld. De man staat bekend bij de politie als verward en agressief. Toen de politie ter plaatse kwam, bleek hij een woning binnen te zijn gegaan van mensen die op dat moment niet thuis waren.

De politie zag de verdachte achter een van de ramen verschijnen. Hij had (mogelijk) een vuurwapen in zijn handen en richtte hiermee op de politie en zichzelf. Hierop werd een team van de Dienst Speciale Interventies ingezet om de man in de woning aan te kunnen houden.

Na zijn aanhouding is de verdachte overgedragen aan de Geestelijke Gezondheidszorg. De politie stelt een onderzoek in naar het (mogelijke) vuurwapen.

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar (06) 30 550 075!