Home 112 Man (22) uit Assendelft door geweld om het leven gebracht

Man (22) uit Assendelft door geweld om het leven gebracht

0
Man (22) uit Assendelft door geweld om het leven gebracht
Foto: Vivian Tusveld / Inter Visual Studio

AMSTERDAM – De recherche gaat ervan uit dat de overleden man die afgelopen vrijdag, 12 maart 2021, op de Nico Broekhuysenweg in Amsterdam werd aangetroffen, door vuurwapengeweld om het leven is gekomen. De recherche is een uitgebreid onderzoek gestart en is daarbij enerzijds op zoek naar getuigen, maar wil ook meer weten over het leven van het 22-jarige slachtoffer uit Assendelft.

‘Lau’ elders om het leven gebracht

Uit onderzoek is gebleken dat het slachtoffer vermoedelijk in de nacht van donderdag op vrijdag om het leven moet zijn gebracht. De recherche houdt er rekening mee dat hij niet op de Nico Broekhuysenweg, maar elders om het leven is gebracht. Voor zover nu bekend is hij voor het laatst in Assendelft gezien aan het begin van de nacht. Het slachtoffer zou luisteren naar de bijnaam ‘Lau’.

Rechercheonderzoek

De recherche is ten behoeve van het onderzoek bezig met het in kaart brengen van het leven van het slachtoffer. Mensen die meer informatie hebben over de 22-jarige man uit Assendelft die vermoedelijk luisterde naar de bijnaam ‘Lau’, wordt dringend verzocht contact op te nemen met de politie, al dan niet anoniem via Meld Misdaad Anoniem.

Dat geldt nadrukkelijk ook voor mensen die afgelopen donderdag op vrijdagnacht iets verdachts hebben gezien of gehoord nabij de Nico Broekhuysenweg in Amsterdam Nieuw-West, nabij de Tuinen van West. Ook mensen die donderdag of vrijdag op een andere locatie in Amsterdam of de regio Zaanstreek-Waterland een geluid hebben gehoord dat mogelijk afkomstig kan zijn geweest van een vuurwapen, wordt verzocht contact op te nemen met de politie.

U kunt uw informatie delen met de recherche via 0900-8844, via onderstaand tipformulier of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000, of via het formulier op de website van Meld Misdaad Anoniem.