Home 112 Auto raakt te water langs Provincialeweg N246 in Assendelft

Auto raakt te water langs Provincialeweg N246 in Assendelft

0
Auto raakt te water langs Provincialeweg N246 in Assendelft
Foto: Sander Disselköter / Inter Visual Studio

ASSENDELFT – Zondagmiddag rond 13:45 uur is langs de Provincialeweg N246 ter hoogte van Assendelft een auto te water geraakt. De bestuurder verloor in een bocht de macht over het stuur, waarna het voertuig in het water belandde.

De inzittenden van de auto zijn door ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. De auto raakte total loss en is door een berger uit het water worden getakeld. Volgens omstanders was de auto pas een dag in het bezit van de eigenaar.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘Dit is de Zaanstreek’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!