Auto raakt te water langs Provincialeweg N246 in Assendelft

Foto: Sander Disselköter / Inter Visual Studio

ASSENDELFT – Zondagmiddag rond 13:45 uur is langs de Provincialeweg N246 ter hoogte van Assendelft een auto te water geraakt. De bestuurder verloor in een bocht de macht over het stuur, waarna het voertuig in het water belandde.

De inzittenden van de auto zijn door ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. De auto raakte total loss en is door een berger uit het water worden getakeld. Volgens omstanders was de auto pas een dag in het bezit van de eigenaar.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘Dit is de Zaanstreek’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!
Vorig artikelUPDATE: Vermiste Naila Leyba (20) overleden aangetroffen
Volgend artikelOproep burgemeester Jan Hamming: ‘Blijf thuis en hou je kinderen thuis – samen Zaanstad heel houden’