Home 112 Jongen (16) krijgt klappen en wordt beroofd in Assendelft

Jongen (16) krijgt klappen en wordt beroofd in Assendelft

0
Jongen (16) krijgt klappen en wordt beroofd in Assendelft
Foto: Pascal Fielmich

ASSENDELFT – Zaterdagmiddag rond 17:35 uur is een 16-jarige jongen op de Zwarte Ring mishandeld en beroofd door meerdere verdachten. Hij liep over de Parkrijklaan toen hij werd aangesproken door drie andere jongens. Het contact voelde voor het slachtoffer direct niet goed waarna hij het op een lopen zette.

De drie achterhaalden het slachtoffer op de Zwarte Ring door hem te laten struikelen. Hij kwam ten val waarna hij werd geslagen. Ook liep hij door de val schaafwonden op. De verdachten namen zijn telefoon af.

De drie voldoen aan het volgende signalement:

Jongen 1:  17 à 18 jaar oud, 1.70 meter,  donkere huidskleur; donkere kleding, met capuchon op,  zwarte Nike schoenen.

Jongen 2: 17 à 18 jaar oud, 1.75 meter, donkere huidskleur, Een zwarte jas met een witte V streep op zijn borsthoogte. Het was een klein logo van Nike, zwarte broek en donkere schoenen.

Jongen 3: Donkere huidskleur en helemaal in het donker gekleed.

Politiemensen hebben een onderzoek ingesteld in de omgeving, maar troffen de verdachten niet meer aan. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. Hem wordt slachtofferhulp aangeboden.

De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. Mocht u op een andere manier weten wie bij de beroving betrokken zijn dan hoort de politie dat ook graag. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Ook is de politie op zoek naar beeldmateriaal. Heeft u beelden van of uit de omgeving van de Parkrijklaan of Zwarte Ring? Gebruik dan dit formulier om onder vermelding van 2020244280 de bestanden te uploaden.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘Dit is de Zaanstreek’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!