Home Agenda De Buurtcamping komt deze zomer naar Zaanstad!

De Buurtcamping komt deze zomer naar Zaanstad!

0
De Buurtcamping komt deze zomer naar Zaanstad!
Foto: Pascal Fielmich

ZAANSTAD – Leer je buren kennen tijdens een ontspannen vakantie in eigen park. Drie dagen lang (eerste weekend van de zomervakantie) is het park een gezellige camping, bewoond door mensen uit de buurt. Het zou geweldig zijn wanneer er naast het In ’t Veldpark in Zaandam en het Agathepark in Krommenie ook een park in Assendelft en Kogerveld (Zaandam) getransformeerd wordt tot een heus kampeerterrein. Door samen de camping op te bouwen of een potje te badmintonnen, leer je elkaar beter kennen. Je bent de hele dag heerlijk buiten en iedereen is gelijk. De Buurtcamping zorgt voor mooie ontmoetingen en draagt bij aan het ons-kent-ons gevoel.

Campingbeheerders gezocht!

Stichting De Buurtcamping is op zoek naar actieve en sociale buurtbewoners die de kar willen trekken bij de organisatie van de camping. De Buurtcamping begeleidt beheerders bij de organisatie. Vind jij het leuk om ervaring op te doen in projectmatig werken en een bijdrage te leveren aan een socialere wijk?

Stuur voor meer informatie een e-mail naar: sari@debuurtcamping.nl, bel 06-26979641 of kijk op www.debuurtcamping.nl!

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!