Home 112 Drie gewonden bij frontale botsing op Provincialeweg N246

Drie gewonden bij frontale botsing op Provincialeweg N246

0
Drie gewonden bij frontale botsing op Provincialeweg N246
Foto: Sander Disselköter / Inter Visual Studio

ASSENDELFT – Maandagmiddag rond 13:45 uur heeft op de Provincialeweg N246 (Vaartdijk) een frontale botsing plaatsgevonden. Het ongeval is waarschijnlijk ontstaan door olie op het wegdek. Twee personenauto’s kwamen in een bocht met elkaar in botsing. Drie personen raakten gewond en zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De weg tussen de Communicatieweg Oost (Watertoren / Westzaan N515) en de Zaandammerweg (Nauerna) is afgesloten voor hulpverlening en politie-onderzoek. Naar verwachting is de weg om 18:00 uur weer vrij.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!