Gewonde en aanhouding bij conflict op Zwarte Ring

Foto: Pascal Fielmich / Inter Visual Studio

ASSENDELFT – Maandagochtend rond 11:00 uur kreeg de politie een melding van een steekpartij op de Zwarte Ring. Daarbij raakte tenminste één persoon gewond. Of er daadwerkelijk is gestoken, kon de politie nog niet bevestigen. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Ook werd een traumahelikopter opgeroepen, maar die hoefde uiteindelijk niet te landen. De politie rukte massaal uit, een persoon is aangehouden. Het slachtoffer en de verdachte zijn familie van elkaar.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!
Vorig artikelLintje voor brandweerman Freddy Wijker
Volgend artikelDrie aanhoudingen bij vondst 3.000 kilo zwaar vuurwerk