Home 112 Vier gewonden bij frontale botsing op Dorpsstraat

Vier gewonden bij frontale botsing op Dorpsstraat

0
Vier gewonden bij frontale botsing op Dorpsstraat
Foto: Sander Disselköter / Inter Visual Studio

ASSENDELFT – Donderdagochtend rond 08:45 uur zijn meerdere personen gewond geraakt bij een ongeval op de Dorpsstraat. Een auto en een bestelbus reden frontaal op elkaar, veel hulpdiensten waaronder de brandweer en vier ambulances kwamen ter plaatse.

Vier personen zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis, onder hen zijn een vader, moeder en kind. Beide voertuigen raakte door de botsing total loss. Ook een geparkeerde auto raakte beschadigd. Het is nog niet bekend hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. De verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie doet onderzoek naar het ongeval.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!