Home Zaanstad Assendelft Bewoners Saendelft krijgen beschikking over ‘Forbostrook’

Bewoners Saendelft krijgen beschikking over ‘Forbostrook’

0
Bewoners Saendelft krijgen beschikking over ‘Forbostrook’
Foto: Pascal Fielmich

ASSENDELFT – Dinsdagavond is het burgerinitiatief Groen Waterrijk door de gemeenteraad aangenomen. Door de toezegging krijgen bewoners van de wijk Saendelft vijf jaar lang de beschikking over de ‘Forbostrook’, zodat hier een groene multifunctionele ontmoetingsplek voor de buurt gecreëerd kan worden.

De werkgroep Groen Waterrijk, bestaande uit een hechte groep bewoners van Saendelft Oost wil het al twintig jaar braakliggende stuk grond omvormen tot een verbindende wijkontmoetingsplek, waar ook het muziekfestival Babbels Live welkom blijft.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!