Home Zaanstad Assendelft Opening schoolgebouw OBS De Delta en ICBS Het Koraal

Opening schoolgebouw OBS De Delta en ICBS Het Koraal

0
Opening schoolgebouw OBS De Delta en ICBS Het Koraal
Foto: Pascal Fielmich

ASSENDELFT – Vrijdagmiddag verrichte wethoudster Natasja Groothuismink de officiële opening van het nieuwe schoolgebouw van De Delta en Het Koraal aan het Beemdgras in de nieuwe wijk Kreekrijk. Met een QR-code speurtocht kon men het nieuwe pand verkennen en konden leerkrachten en medewerkers even ‘gluren bij de buren’. Directrices Linda Bartels van De Delta en Joyce De Vries van Het Koraal gingen bij elkaar op bezoek en toostten op een goede toekomst.

De school geeft ruimte aan ongeveer 775 kinderen en bijbehorende personeelsleden. De nieuwe multifunctionele accommodatie huisvest naast twee basisscholen ook BSO Freekids, BSO Tinteltuin en twee gymzalen van Sportbedrijf Zaanstad. Buiten schooltijd is gebruik van de sportvoorzieningen door derden mogelijk.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!