Home Zaanstad Assendelft Leerlingen Het Koraal aan de slag met Schooljudo

Leerlingen Het Koraal aan de slag met Schooljudo

0
Leerlingen Het Koraal aan de slag met Schooljudo
Foto: Schooljudo

ASSENDELFT – 187 kinderen van basisschool Het Koraal zijn gestart met Schooljudo. Door de samenwerking tussen IT4Kids en Schooljudo werken de leerlingen aan belangrijke waarden als vertrouwen, weerbaarheid en beheersing. Het primaire doel van Schooljudo is het gericht werken aan de sociaal-emotionele ontwikkeling en ‘Skills for life’ meegeven waar de kinderen hun hele leven profijt van hebben. Met echte judomatten en judopakken tovert Schooljudo het gymlokaal om tot dojo. Entertrainer Jurrien van Marle zorgt ervoor dat de kinderen in judopak vol zelfvertrouwen en plezier op de mat staan.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!