47e Ronde van Assendelft (fotoserie)

Foto: Pascal Fielmich

ASSENDELFT – Zaterdag 5 oktober 2019, werd de 47e Ronde van Assendelft verreden. Winnaar bij de Elite/Belofte mannen van deze 80 km lange criterium is Jesper Rasch. Bij de UCI Elite dames won Olympisch- en ex-wereldkampioen Anna van der Breggen.

Naast de wielerronde werden diverse activiteiten georganiseerd zoals een Dikke Banden Race (Sportbedrijf Zaanstad) en de jaarlijkse Kermis Rit voor bewoners van het Thomashuis door Oldtimer Replica Club Assendelft (Orca). Na de toertocht werden de klassieke auto’s en bromfietsen in de buurt van Festina Lente opgesteld, zodat een ieder de oldtimers kon bewonderen.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!
Vorig artikelKermis is Assendelft
Volgend artikel’Schietpartij’ in flat Brandaris blijkt vuurwerk