Home Agenda Kermis is Assendelft

Kermis is Assendelft

0
Kermis is Assendelft
Foto: Pascal Fielmich

ASSENDELFT – Van vrijdag 4 oktober t/m donderdag 10 oktober 2019 staat Assendelft weer volledig in het teken van de kermis. Ook dit jaar is er een bomvol kermisprogramma, van de Bedrijvenborrel tot het Keezbordtoernooi, van Tractor Wedstrijden tot de Hollandse Dag en van de wielerronde tot het ringsteken.

Dit alles gaat gepaard met het nodige bier en optredens van diverse artiesten als de Wolter Kroes, Nightfall, No Signal en Not Serious. Maar ook Tina Tijgerprint, Rocky Vosse & Friends, Mooi Wark en DJ Appie de Kikker.

Natuurlijk wordt er ook aan de kleintjes gedacht met kermis klassiekers als de draaimolen, het reuzenrad, touwtje trekken en de botsauto’s.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!