72e Assendelver Schapen- en Pinkenveiling

ASSENDELFT – Voor de 72e keer zal aanstaande woensdag, 9 oktober 2019, om 10:00 uur de Assendelver Schapen- en Pinkenveiling worden gehouden in de Sint-Odulphuskerk. Voor de veiling is ieder jaar grote belangstelling. Vorig jaar vonden alle runderen en klein artikelen weer een nieuwe en tevreden eigenaar.

In de loop der jaren zijn er heel wat veranderingen opgetreden, maar het doel is nog steeds hetzelfde: zoveel mogelijk geld ophalen voor de Sint-Odulphuskerk. Op een groot videoscherm zullen de dieren goed zichtbaar zijn en veilingmeester Jan Brakenhoff doet zijn best om een goede prijs voor de dieren binnen te halen.

U bent van harte welkom om mee te bieden op goede, heerlijke producten welke beschikbaar zijn gesteld door de vele sponsors of kom gewoon gezellig een kijkje nemen bij deze jaarlijkse traditie. De koffie staat klaar!

72e Assendelver Schapen- en Pinkenveiling

Datum en tijdstip: Woensdag 9 oktober 2019, 10:00 uur
Locatie: Sint-Odulphuskerk, Dorpsstraat 572, Assendelft

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!

Geplaatst

in

, , , , ,

door

Tags: