Personeel Forbo legt na 48-uursstaking opnieuw werk neer

Staking bij linoleumfabriek Forbo Flooring in Assendelft - Foto's: Pascal Fielmich

ASSENDELFT – Donderdag en vrijdag wordt opnieuw gevraagd om het werk bij Forbo Flooring neer te leggen, zo melden vakbondsbestuurders Yoland Reus van het FNV en Ronald van der Molen van CNV Vakmensen. Afgelopen week staakte het personeel van de linoleumfabriek al 48 uur, maar tot nu toe zonder resultaat. Om een serieus signaal af te geven worden de stakingen voortgezet. De door Forbo voorgestelde 2 procent loonsverhoging is volgens de vakbonden onvoldoende.

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!

Vorig artikelMotorrijder gewond na aanrijding met pick-up truck
Volgend artikelKoe vast in gierput aan het Zuideinde