Automobilist gewond bij ongeval op de Groenedijk

Automobilist gewond bij ongeval op de Groenedijk - Foto: Lorenzo Derksen / Inter Visual Studio

ASSENDELFT – Donderdagmiddag rond 16:00 uur is een automobilist gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Groenedijk. Het slachtoffer is door de brandweer bevrijd uit de auto. Een Mobiel Medisch Team kwam per traumahelikopter naar de plaats van het ongeluk om bijstand te verlenen. Het slachtoffer is met onbekend letsel met spoed per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De auto raakte total loss en zal worden geborgen.

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!

Vorig artikelKoe vast in gierput aan het Zuideinde
Volgend artikelSkelterrace tijdens de Ronde van Krommenie (fotoserie)