Burgernet melding na brandstichting en vernieling

ASSENDELFT – De politie heeft woensdagmiddag rond 15:00 uur een Burgernet melding uit laten gaan nadat er brand was ontstaan bij een leegstaand pand aan de Dorpsstraat. De brandweer wist het brandje op het dak aan de achterzijde snel te blussen en kon hiermee erger voorkomen. Het pand, een voormalige dansschool, wordt op termijn gesloopt voor woningbouw.

De politie is nog op zoek naar de vandalen. Buurtbewoners hoorden glasgerinkel en konden melden dat de vandalen wegrenden in de richting van de Dokter Bonstraat. Het zou gaan om 2 jongens van rond de 13 jaar. Een van hen heeft rood haar en droeg een donkerblauw shirt met korte mouwen en een spijkerbroek. De andere jongen heeft zwart haar en droeg een beige / vlekken jas van het merk The North Face.

Mensen die informatie of tips hebben, kunnen dat doorgeven aan de politie.

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!


Geplaatst

in

, , , ,

door

Tags: