Getuigen gezocht van gewapende straatroof Kreekrijklaan

Getuigen gezocht van gewapende straatroof Kreekrijklaan - Foto: Google Street View

ASSENDELFT – Zondagmiddag rond 12:30 uur is een 15-jarige jongen uit Krommenie beroofd. Hij fietste op de Kreekrijklaan, nabij de kruising / rotonde met de Saendelverlaan toen twee mannen hem stopte. Onder bedreiging van een mes en na een vuistslag op zijn kaak dwongen ze hem zijn persoonlijke spullen af te geven. Het ging hierbij om een zwarte Samsung Galaxy S6 mobiele telefoon en twee zwarte Sony PlayStation 4 controllers.

Signalement

De verdachten zijn twee licht getinte mannen van ongeveer 18 à 20 jaar. De één droeg een donkerblauwe trainingsbroek, een oranje jas, rode Nikes en een zwarte New York Yankees pet. De ander droeg een spijkerbroek, witte trui, witte Adidas schoenen en een zwart petje/hoedje. Beiden droegen een half masker waarbij de ogen wel zichtbaar waren.

Getuigen gezocht

Heeft u iets gezien, gehoord of misschien herkent u het signalement van de verdachten. Neem contact op met de politie via 0900-8844 of via het tipformulier.

Het tipformulier kunt u ook gebruiken voor het uploaden van camerabeelden. Als u in de omgeving van de Kreekrijklaan / Saendelverlaan woont en u heeft bijvoorbeeld een camera aan uw huis, dan kan het zijn dat op uw beelden de twee mannen voorbij komen. Heeft u beelden die het onderzoek verder kunnen helpen? Het onderzoeksteam van de politie ontvangt ze heel graag!

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!

Vorig artikelScooterrijder raakt ernstig gewond op Lobeliusstraat
Volgend artikelGetuigenoproep explosie Hotel Zaandijk in Opsporing Verzocht