Feestelijke opening Schoolplein14 De Bijenkorf (fotoserie)

ASSENDELFT – Vrijdagmiddag werd het nieuwe Schoolplein14 van Jenaplanschool De Bijenkorf feestelijk geopend. Dit gebeurde onder andere met het doorknippen van een lint, confetti en een gezamenlijk ingestudeerde dans door de driehonderd leerlingen van de school.

“Buitenspelen zou een vak op school moeten zijn”, zei Johan Cruijff eens. Met Schoolplein14 worden schoolpleinen weer aantrekkelijk gemaakt, door in samenwerking met de school en haar leerlingen lijnen en kleurvlakken op de grond en muur aan te brengen. Enkele voorbeelden zijn een atletiekbaan, een speelcirkel of een goal op de muur. Op deze manier worden op natuurlijke wijze spelactiviteiten van kinderen gestimuleerd.

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!

 


Geplaatst

in

, , ,

door

Tags: