Home 112 Politie zoekt getuigen overval/mishandeling Kaaikhof

Politie zoekt getuigen overval/mishandeling Kaaikhof

0
Politie zoekt getuigen overval/mishandeling Kaaikhof
Politie zoekt getuigen overval/mishandeling Kaaikhof - Foto: Pascal Fielmich

ASSENDELFT – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die op zondag 17 maart omstreeks 19:30 uur plaatsvond op het Kaaikhof.

Een 15-jarig meisje uit Krommenie was juist bezig haar fiets van het slot te halen, toen zij werd aangesproken door twee meisjes die haar dure jas wilden hebben. Het meisje wilde haar jas natuurlijk niet afgeven, waarop zij door de daders werd zij geslagen en gestompt. Ook werd zij tegen haar hoofd geschopt nadat zij op de grond was gevallen. De daders gingen er vandoor toen het meisje om hulp riep en omstanders haar te hulp schoten.

Bent u getuige geweest van deze overval/mishandeling of heeft u het slachtoffer hulp geboden, neem dan contact op met de politie op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!