Drie man opgepakt voor voorbereiden inbraak Dorpsstraat

ASSENDELFT – Dinsdag op woensdagnacht zijn drie Amsterdammers aangehouden op verdenking van het plegen van voorbereidingshandelingen voor een woninginbraak. De politie trof het drietal rond 04:00 uur aan op de Dorpsstraat. De verdachten zijn meegenomen naar het politiebureau in Zaandijk.

De politie zal de gemeente op de hoogte brengen van de aanhouding, zodat zij de mogelijkheden voor een bestuursrechtelijke boete kunnen bepalen. Naast de boete van 140 euro die door het Openbaar Ministerie wordt opgelegd kan de gemeente een last onder dwangsom van 2.500 euro opleggen voor dit vergrijp.

De Zaanse recherche start een onderzoek. Heeft u iets verdachts gezien? Bel 0900-8844.

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!


Geplaatst

in

, , , ,

door

Tags: