Home Agenda Informatieavond SamenLoop voor Hoop Zaanstad 2020

Informatieavond SamenLoop voor Hoop Zaanstad 2020

0
Informatieavond SamenLoop voor Hoop Zaanstad 2020
Foto: Pascal Fielmich

ZAANDAM – Woensdag 30 oktober is de officiële aftrap en informatieavond voor de 5e editie van de SamenLoop voor Hoop Zaanstad. Belangstellenden zijn van harte welkom bij deze bijzondere bijeenkomst. Teams, Sponsoren, Vrijwilligers en Survivors kunnen zich inschrijven en krijgen informatie over de SamenLoop.

SamenLoop voor Hoop is een evenement van KWF Kankerbestrijding voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette wordt stil gestaan bij kanker én het leven gevierd. Tijdens het evenement lopen deelnemers in teams en lossen elkaar af, zodat uit elk team altijd iemand aan het wandelen is. Ondertussen zorgen indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten ervoor dat het voor zowel de bezoekers als de deelnemers een onvergetelijk evenement is. De openheid, saamhorigheid en eensgezindheid maken van een SamenLoop een evenement dat niemand onberoerd laat. Het evenement wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd.

De SamenLoop voor Hoop Zaanstad 2020 is van 13 juni (14:00 uur) tot 14 juni (14:00 uur) in het Burgemeester in ’t Veldpark. Noteer deze datum alvast!

Informatieavond SamenLoop voor Hoop Zaanstad 2020.

Datum: Woensdag 30 oktober, inloop 19:30 uur (aanvang 20:00 uur)
Locaties: Noorderkerk, Heijermansstraat 127, 1502 DJ, Zaandam

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!