Home 112 Derde verdachte autobrand van 2019 in Zaanstad

Derde verdachte autobrand van 2019 in Zaanstad

0
Derde verdachte autobrand van 2019 in Zaanstad
Foto: SDJ Media

ZAANSTAD – In de nacht van zaterdag op zondag is rond 04:00 uur aan de Kapzaag in Zaandam een bestelbus uitgebrand. Het voertuig stond op de oprit van een woning geparkeerd. De bewoner was op het moment van de brand niet aanwezig. De politie spreekt over vermoedelijke brandstichting. Daarom wordt er zondag onderzoek gedaan door de forensische opsporing.

In de afgelopen dagen brandde er ook al twee auto’s uit in Assendelft waarvan één op de Delftsingel en de andere aan de Jura. De brand op de Kapzaag in Zaandam is al de derde verdachte autobrand van 2019 in Zaanstad.

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar (06) 30 550 075!