Home 112 [UPDATE] 38-jarige Amsterdammer aangehouden na vechtpartij in touringcar

[UPDATE] 38-jarige Amsterdammer aangehouden na vechtpartij in touringcar

0
[UPDATE] 38-jarige Amsterdammer aangehouden na vechtpartij in touringcar
Foto: Pascal Fielmich / Inter Visual Studio

WIJDEWORMER – In de nacht van zaterdag op zondag is rond 01:00 uur een persoon gewond geraakt bij een vechtpartij in een touringcar. Op de terugweg van een bedrijfsuitje ontstond er ruzie in de bus. De bus werd op een parkeerterrein langs de Leeghwaterweg aan de kant gezet. Een aantal medewerkers vluchtte in paniek de bus uit en verstopte zich, tot de komst van de politie, in de bosjes. Volgens een getuige is het slachtoffer op zijn achterhoofd dan wel in zijn nek geraakt met een glas of fles dat werd gegooid. Een 47-jarige man is gewond per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De aanleiding van de ruzie in de bus is niet bekend, de politie stelt een onderzoek in naar de toedracht.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!