Automobiliste gewond bij aanrijding Oosterdwarsweg

Automobiliste gewond bij aanrijding Oosterdwarsweg - Foto: Lorenzo Derksen / Inter Visual Studio

WIJDEWORMER – Maandagochtend rond 10:15 uur is op de Oosterdwarsweg een automobiliste gewond geraakt. Op de kruising met de Zuiderweg kwamen een bestelbus en personenauto met elkaar in botsing. De voertuigen kwamen door de aanrijding in het naastgelegen water terecht. Het slachtoffer, de bestuurster van de personenauto, is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Beide voertuigen moeten worden geborgen.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!
Vorig artikelScooterbrand Zuiddijk, politie doet onderzoek
Volgend artikel[UPDATE] Takelwagen met aanhanger geschaard op N246