Home 112 Fietser raakt zwaargewond bij aanrijding Westerringdijk

Fietser raakt zwaargewond bij aanrijding Westerringdijk

0
Fietser raakt zwaargewond bij aanrijding Westerringdijk
Fietser raakt zwaargewond bij aanrijding Westerringdijk - Foto: Pascal Fielmich / Inter Visual Studio

WIJDEWORMER – Woensdagmiddag rond 15:30 uur is op de Westerringdijk een fietser aangereden. De fietser liep hierbij een hoofdwond op en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Vanwege de lange remsporen en de mogelijkheid dat de automobilist te hard heeft gereden, is de Verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie ter plaatse om de oorzaak te onderzoeken. De Westerringdijk is in verband met het onderzoek afgesloten.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!