Home 112 Auto ramt lantaarnpalen langs Leeghwaterweg (N515)

Auto ramt lantaarnpalen langs Leeghwaterweg (N515)

0
Auto ramt lantaarnpalen langs Leeghwaterweg (N515)
Auto ramt lantaarnpalen langs Leeghwaterweg (N515) - Foto: Pascal Fielmich / Inter Visual Studio

WIJDEWORMER – Dinsdagmiddag rond 14:30 uur is op de Leeghwaterweg (N515) door nog onbekende oorzaak een auto van de weg geraakt. Dit gebeurde ter hoogte van fastfoodrestaurant Burger King. De auto raakte meerdere lantaarnpalen en kwam op de bushalte tegen een hek tot stilstand. De inzittenden zijn nagekeken door ambulancepersoneel. Er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. De auto raakte total loss en is door een berger opgehaald.

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!