Getuigen halen fietsster uit water langs de Westerdijk

Getuigen halen fietster uit water langs Westerdijk - Foto: Inter Visual Studio

WIJDEWORMER – Maandagmiddag rond 14:45 uur is een oudere vrouw met haar elektrische driewieler te water geraakt langs de Westerdijk. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Amerikaanse windmolen Herkules. Getuigen schoten het slachtoffer te hulp en haalden haar uit het water. De fietsster kwam met de schrik en een nat pak vrij. Een duikteam van de brandweer heeft met enige moeite de zware fiets weer uit het water en op de kant weten te gekregen.

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!

Vorig artikelWielklem voor buitenlandse kentekens en wanbetalers
Volgend artikelPolitie vindt (nep)vuurwapens tussen struiken in woonwijk