Home 112 Hulpdiensten zoeken naar auto te water Kanaaldijk

Hulpdiensten zoeken naar auto te water Kanaaldijk

0
Hulpdiensten zoeken naar auto te water Kanaaldijk
Hulpdiensten zoeken naar auto te water Kanaaldijk - Foto: Pascal Fielmich

WIJDEWORMER – Dinsdagmiddag zijn de hulpdiensten uitgerukt voor een mogelijk te water geraakte auto. Een jas en bandensporen in de richting van het water waren de aanleiding voor de zoekactie. De dijk werd afgesloten voor verkeer en de scheepvaart kwam stil te liggen. Op twee verschillende plekken langs de Kanaaldijk werd door duikers van de brandweer gezocht. In het water werd uiteindelijk niets aangetroffen.

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!