Waarnemend burgemeester en raadsvoorzitter benoemd

Waarnemend burgemeester Rob Berkhout (links) en waarnemend raadsvoorzitter Ronald Hendriks (rechts) - Foto: Ronald Goedheer

WORMERLAND – Deze week staat in het teken van het afscheid van burgemeester Peter Tange. Op 15 maart legt hij zijn taken officieel neer. Dinsdag 14 april wordt de nieuwe burgemeester van Wormerland, Judith Michel-de Jong, geïnstalleerd.

Tot de installatie van de nieuwe burgemeester treed locoburgemeester / wethouder Rob Berkhout op als waarnemend burgemeester en Ronald Hendriks is tot die tijd waarnemend voorzitter van de gemeenteraad.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!
Vorig artikelHannie Schaft herdacht bij monument op de Westzijde
Volgend artikel[UPDATE] Getuigen gezocht van overval op supermarkt