Jongen zit twee uur op 10 meter hoogte vast in boom

OOSTZAAN – Dinsdagavond is de brandweer opgeroepen om een jongen uit zijn benarde positie te bevrijden. De tiener was op het Kolkplantsoen in een boom geklommen om een vogeltje te helpen. Eenmaal boven kwam zijn voet klem te zitten en kon hij niet meer zelf naar beneden komen.

Om de voet van de jongen lost te krijgen is een deel van de boom gesnoeid. De brandweer is ruim een uur en een kwartier bezig geweest om hem te bevrijden.

Eenmaal veilig op de grond is de jongen door ambulancepersoneel gecontroleerd. Ondanks dat hij bijna twee uur lang op ongeveer tien meter hoogte vast had gezeten hoefde hij niet mee naar het ziekenhuis. Hoe het met het vogeltje is afgelopen, is niet bekend.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘Dit is de Zaanstreek’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!

Geplaatst

in

, , ,

door

Tags: