Home 112 Recreatiegebied Het Twiske minimaal t/m 28 april afgesloten

Recreatiegebied Het Twiske minimaal t/m 28 april afgesloten

0
Recreatiegebied Het Twiske minimaal t/m 28 april afgesloten
Foto: Sam de Joode / Inter Visual Studio

OOSTZAAN – De parkeerplaatsen van recreatie- en natuurgebied Het Twiske blijven minimaal t/m 28 april gesloten. Dit hebben de burgemeesters van de gemeenten Oostzaan en Landsmeer, in overleg met de Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland, besloten. Dit is gelijk aan de datum die de Rijksoverheid heeft gezet voor alle maatregelen. Deze maatregel blijft van kracht omdat het met regelmaat te druk is bij de ingangen van Het Twiske en daardoor kan de verplichte 1,5 meter niet goed in acht worden genomen.

De tekstkarren bij de ingangen, worden binnenkort vervangen door reguliere verkeersborden. Overtredingen worden nog steeds beboet.

Het advies van het RIVM is: Blijf thuis! Wil je toch even naar buiten? Zoek naar rustige plekken en houd 1,5 meter afstand. Blijf thuis als je last hebt van: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn of koorts. Alleen samen krijgen we corona onder controle!

De ingang bij het Luyendijkje is weer geopend. Indien nodig wordt deze weer gesloten.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!