Home 112 [UPDATE] Jongen (19) raakt gewond bij steekpartij Draaikolk

[UPDATE] Jongen (19) raakt gewond bij steekpartij Draaikolk

0
[UPDATE] Jongen (19) raakt gewond bij steekpartij Draaikolk
Foto: Pascal Fielmich / Inter Visual Studio

OOSTZAAN – Zaterdagavond rond 23:15 uur is een feestje uit de hand gelopen, bij de politie werd melding gedaan van een steekpartij in een woning.

In de woning aan de Draaikolk werd een gewonde 19-jarige jongeman aangetroffen. Hij bleek gestoken te zijn na een conflict met een bezoeker in de woning. Deze verdachte was na het geweldincident weggevlucht. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de identiteit van de verdachte. Het slachtoffer is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Ook werd een Mobiel Medisch Team opgeroepen om assistentie te verlenen.

De politie doet onderzoek en heeft inmiddels meerdere getuigen gesproken, die in de woning aanwezig waren. Niet alle bezoekers waren echter nog aanwezig, toen de politie in de woning kwam en daarom roept de politie die getuigen op om zich alsnog te melden bij de districtsrecherche in Zaandam via 0900-8844.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!