Home 112 Spectaculaire huttenverbranding Oostzaan (fotoserie)

Spectaculaire huttenverbranding Oostzaan (fotoserie)

0
Spectaculaire huttenverbranding Oostzaan (fotoserie)
Spectaculaire huttenverbranding Oostzaan - Foto: Inter Visual Studio

OOSTZAAN – Donderdag was de jaarlijkse huttenverbrandiging op het terrein van IJsclub Centrum Oostzaan aan de Twiskeweg. Onder toeziend oog van de brandweer ging traditiegetrouw alles in vlammen op. Iets daarvoor, tijdens de laatste nacht, mochten tientallen kinderen nog overnachten in hun zelfgebouwde huisjes. Dat was al een hele beleving, maar de metershoge vlammen die tijdens het afscheidsvuur zichtbaar waren, was ook een spektakelstuk.

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!