Home 112 Auto over de kop bij aanrijding Verlengde Stellingweg

Auto over de kop bij aanrijding Verlengde Stellingweg

0
Auto over de kop bij aanrijding Verlengde Stellingweg
Auto over de kop bij aanrijding Verlengde Stellingweg - Foto: Pascal Fielmich / Inter Visual Studio

OOSTZAAN – Donderdagochtend rond 10:30 uur is een automobilist gewond geraakt bij een aanrijding met een andere auto op de Verlengde Stellingweg. Een auto kwam hierbij ondersteboven tot stilstand. Het slachtoffer is met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en moesten worden geborgen. De verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!