Home 112 Twee gewonden bij aanrijding op Kolkweg N516

Twee gewonden bij aanrijding op Kolkweg N516

0
Twee gewonden bij aanrijding op Kolkweg N516
Twee gewonden bij aanrijding op Kolkweg N516 - Foto: Pascal Fielmich / Inter Visual Studio

OOSTZAAN – Woensdagmiddag rond 13:30 uur zijn op de Kolkweg twee auto’s tegen elkaar gereden. Hierbij raakten twee personen gewond, waarvan één door de brandweer moest worden bevrijd uit het voertuig. Beide slachtoffers zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en moesten worden geborgen. De verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!