Twee gewonden bij aanrijding op Kolkweg N516

Twee gewonden bij aanrijding op Kolkweg N516 - Foto: Pascal Fielmich / Inter Visual Studio

OOSTZAAN – Woensdagmiddag rond 13:30 uur zijn op de Kolkweg twee auto’s tegen elkaar gereden. Hierbij raakten twee personen gewond, waarvan één door de brandweer moest worden bevrijd uit het voertuig. Beide slachtoffers zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en moesten worden geborgen. De verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!

Vorig artikelGewonde bij aanrijding op Provincialeweg N203
Volgend artikelAuto over de kop bij aanrijding Verlengde Stellingweg