Politie houdt internationaal gezochte crimineel aan

Internationaal gezochte crimineel aangehouden in Oostzaan - Archieffoto: Pascal Fielmich

OOSTZAAN – Gisternacht zag de politie een auto rijden die op naam staat van een internationaal gezochte crimineel. De auto viel op tijdens een controle in de buurt van het Van der Valk hotel. In de auto zaten vijf personen. De gezochte crimineel zat achterin, zo meldt de politie Zaanstreek op Facebook.

De 29-jarige Bulgaar bleek te staan gesignaleerd voor oplichting. Hij is in Bulgarije veroordeeld tot een gevangenisstraf van twee jaar. De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Zaandijk. Hij zal worden uitgeleverd aan Bulgarije.

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!

Vorig artikelBurgemeester Zaanstad sluit woning na uitspraak rechter
Volgend artikelAuto verwoest door brand op de Eikelaan