Home Zaanstad Assendelft In de rij voor een handtekening van Julian Moon (Brugklas)

In de rij voor een handtekening van Julian Moon (Brugklas)

0
In de rij voor een handtekening van Julian Moon (Brugklas)
In de rij voor een handtekening van Julian Moon bij Bruna Assendelft - Foto: Pascal Fielmich

ASSENDELFT – Vrijdagmiddag signeerde Julian Moon (Boy), hoofdrolspeler van Brugklas ‘De Tijd van m’n leven’ fanboeken bij Bruna in Winkelcentrum De Saen. Voordat de singneersessie begon stond er al een rij fans voor de deur. Julian nam voor iedereen de tijd om een handtekening te zetten en/of op de foto te gaan.

Donderdag werd de film Brugklas ‘De tijd van m’n leven’ nog bekroond met de titel Gouden Film voor het behalen van de 100.000 bezoekers. De Nederlandse film van Raymond Grimbergen die op 7 februari 2019 in première is gegaan is een zelfstandig verhaal gebaseerd op de populaire televisieserie Brugklas.