Op hol geslagen paarden uit Heiloo gestopt op de Provincialeweg N203 bij station Krommenie-Assendelft

KROMMENIE-ASSENDELFT – Woensdagmiddag heeft een groep op hol geslagen paarden een flinke afstand afgelegd. De dieren werden onder andere gezien in Heiloo en Uitgeest. Uiteindelijk wist men de dieren te stoppen langs de Provincialeweg N203 ter hoogte van station Krommenie-Assendelft.

De politie en Rijkswaterstaat hadden ten tijden van het incident een deel van de Provincialeweg N203 in beide richtingen afgezet, dit zorgde voor veel verkeershinder. Toen de meeste dieren in trailers waren geladen kwam het verkeer langzaamaan weer op gang. Zover bekend is één paard ‘ernstig gewond’ geraakt, hiervoor is een dierenarts ter plaatse gekomen.

Tip: Paula Steenbergen

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!


Geplaatst

in

, , , , ,

door

Tags: