Home Agenda Hoofdrolspeler Julian Moon signeert Brugklas fanboeken

Hoofdrolspeler Julian Moon signeert Brugklas fanboeken

0
Hoofdrolspeler Julian Moon signeert Brugklas fanboeken
Hoofdrolspeler Brugklas-film Julian Moon (Boy) - Foto: PR

ASSENDELFT – Julian Moon (Boy), hoofdrolspeler van Brugklas ‘De Tijd van m’n leven’ signeert vrijdag 1 maart fanboeken bij Bruna in Winkelcentrum De Saen.

Brugklas de tijd van mijn leven is een Nederlandse film van Raymond Grimbergen die op 7 februari 2019 in première is gegaan. Het is een zelfstandig verhaal gebaseerd op de populaire televisieserie Brugklas. Over deze film is een fanboek gemaakt met alles wat fans willen weten over de film en cast: o.a. the making of, behind the scenes, bloopers, een winactie en interviews met de cast.

Eigenaar van Bruna Saendelft, Marcel van der Snoek, en zijn medewerkster Aranka Rem-Spijker zijn enthousiast over het fanboek. Marcel: ‘We verkopen het fanboek sinds een paar dagen. Julian Moon is opgegroeid in Oostzaan. De signeersessie wordt daarom ook een beetje een Zaans feestje.’ Aranka: ‘We verwachten een heleboel Brugklasfans. We hebben er zin in!’

Signeersessie Julian Moon (Boy) Brugklas-film

Datum: Vrijdag 1 maart 2019, 15:00 – 17:00 uur
Locatie: Bruna, Winkelcentrum De Saen, Kaaikhof 9, 1567 JP Assendelft

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!