Home 112 Motorrijder raakt gewond bij ongeval Provincialeweg N246

Motorrijder raakt gewond bij ongeval Provincialeweg N246

0
Motorrijder raakt gewond bij ongeval Provincialeweg N246
Motorrijder raakt gewond bij ongeval Provincialeweg N246 - Foto: Pascal Fielmich / Inter Visual Studio

MARKENBINNEN – Zondagochtend rond 10:30 uur is een motorrijder gewond geraakt bij een ongeval op de Provincialeweg N246 ter hoogte van Markenbinnen. De motorrijder kwam door nog onbekende oorzaak ten val. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Omstanders schoten de man te hulp en zorgden door middel van een paraplu voor schaduw. De Provincialeweg N246 is tijdelijk afgesloten geweest voor het verkeer. De brandweer is ter plaatse gekomen om het wegdek te reinigen. De motor raakte total loss en is door een berger opgehaald.

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!