Home Agenda Dam tot Damloop ‘Home Edition’ voor Anna’s huis

Dam tot Damloop ‘Home Edition’ voor Anna’s huis

0
Dam tot Damloop ‘Home Edition’ voor Anna’s huis
Foto: Loopgroep Zaanstreek

ZAANSTREEK – Zaterdag startte een groep van 35 enthousiaste hardlopers van Loopgroep Zaanstreek vanuit het Agathepark in Krommenie hun Dam tot Damloop ‘Home Edition’. Eerder maakte Le Champion, de organisator van het grootste hardloopevenement van Nederland, al bekend dat het Dam tot Dam Weekend dit jaar niet plaats zou vinden. Dit jaar werd daarom niet van Dam tot Dam, maar ‘van deur tot deur’ gelopen. Met de ‘Home Edition’ kon je via een eigen route zowel de Damloop by night van 5 Engelse Mijl (8 km) als de Dam tot Damloop van 10 Engelse Mijl (16,1 km) lopen.

Het was een prachtige dag en langs de route werden de lopers telkens weer verrast door hun fans, familieleden en de vrijwilligers die de drinkposten verzorgden. Loopgroep Zaanstreek maakte van deze speciale Damloop een sponsorloop, om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Anna’s Huis – Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek aan de zorgboulevard bij het Zaans Medisch Centrum in Zaandam dat door de coronacrisis veel donaties misloopt.

Anna’s huis vangt mensen met kanker en hun naasten op. Getrainde (ervarings)deskundigen geven er informatie, praktisch advies en ondersteuning. Je kunt er een kop koffie drinken, lotgenoten ontmoeten en ervaringen delen. Iedereen in Anna’s huis werkt op vrijwillige basis en dankzij donaties en sponsors kunnen zij deze zorg gratis aanbieden. Binnenkort maakt Loopgroep Zaanstreek het bedrag van de sponsorloop bekend en deze hardlopend naar het Anna’s huis brengen.

Sponsoren kan nog steeds…

U kunt uw bijdrage storten op bankrekening:

NL87RABO0323415598

t.n.v.: Loopgroep Zaanstreek
o.v.v.: Anna’s huis

Kijk voor meer informatie op: www.levenmetkankerzaanstreek.nl

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!